Cilvēki pievēršas augu valsts izcelsmes uzturam, jo vēlas zaudēt svaru, justies enerģiskāki.
Kā arī cenšas samazināt risku saslimt ar sirds slimībām, un citu iemeslu dēļ.
Lūk, kas notiek ar ķermeni, ja pārstāj ēst gaļu:
1. Organismā neveidojas iekaisumi
Ja tu ēd sieru, gaļu un daudz pārstrādātu pārtikas produktu, tas var veicināt iekaisumu veidošanos organismā, turklāt hroniski iekaisumi var izraisīt sirds trieku, insultu, aterosklerozi, autoimūnas slimības un cukurslimību.
Augu valsts izcelsmes uzturā ir daudz antioksidantu un šķiedrvielu, kas palīdz aizkavēt iekaisumu veidošanos. Pētījumos ir pierādīts, ka, ēdot tikai šādu pārtiku, ievērojami samazinās CRP jeb C reaktīvā olbaltuma līmenis, kas signalizē par iekaisumu organismā.
2. Pazeminās holesterīna līmenis
Gaļā ir daudz piesātināto tauku, kas palielina holesterīna līmeni asinīs, un tas, savukārt, var novest pie insulta un sirds slimībām. Daudzi pētījumi pierāda, ka, ēdot tikai augus, holesterīna līmenis pazeminās par 35%. Augu valsts izcelsmes pārtikā ir maz piesātināto tauku un nav holesterīna. Turklāt augos ir daudz šķiedrvielu, kas samazina holesterīna līmeni.
Lasi vēl: 76 gadus vecu kungu Rīgā publiskā vietā pieķer ar prostitūtu; Viņa skaidrojums ir loģisks
Spied tālāk, lai uzzinātu kas vēl notiek ar tavu ķermeni pārtraucot ēst gaļu
Tevi noteikti interesēs
- Mans tēvs neieradās uz manām kāzām un nodeva naudu caur mammu: pēc divām nedēļām atklājās briesmīga patiesībaby Rinalds Bergmanis
- Sakopiet cepeškrāsni ātri un efektīvi, izmantojot produktus, kas vienmēr ir pa rokaiby Anete Vītola
- Pēc trešā bērna piedzimšanas vīrs mainījās līdz nepazīšanai, un, kad nejauši atradu dažus dokumentus, viss kļuva skaidrsby Rinalds Bergmanis