Cilvēki pievēršas augu valsts izcelsmes uzturam, jo vēlas zaudēt svaru, justies enerģiskāki.
Kā arī cenšas samazināt risku saslimt ar sirds slimībām, un citu iemeslu dēļ.
Lūk, kas notiek ar ķermeni, ja pārstāj ēst gaļu:
1. Organismā neveidojas iekaisumi
Ja tu ēd sieru, gaļu un daudz pārstrādātu pārtikas produktu, tas var veicināt iekaisumu veidošanos organismā, turklāt hroniski iekaisumi var izraisīt sirds trieku, insultu, aterosklerozi, autoimūnas slimības un cukurslimību.
Augu valsts izcelsmes uzturā ir daudz antioksidantu un šķiedrvielu, kas palīdz aizkavēt iekaisumu veidošanos. Pētījumos ir pierādīts, ka, ēdot tikai šādu pārtiku, ievērojami samazinās CRP jeb C reaktīvā olbaltuma līmenis, kas signalizē par iekaisumu organismā.
2. Pazeminās holesterīna līmenis
Gaļā ir daudz piesātināto tauku, kas palielina holesterīna līmeni asinīs, un tas, savukārt, var novest pie insulta un sirds slimībām. Daudzi pētījumi pierāda, ka, ēdot tikai augus, holesterīna līmenis pazeminās par 35%. Augu valsts izcelsmes pārtikā ir maz piesātināto tauku un nav holesterīna. Turklāt augos ir daudz šķiedrvielu, kas samazina holesterīna līmeni.
Lasi vēl: 76 gadus vecu kungu Rīgā publiskā vietā pieķer ar prostitūtu; Viņa skaidrojums ir loģisks
Spied tālāk, lai uzzinātu kas vēl notiek ar tavu ķermeni pārtraucot ēst gaļu
Tevi noteikti interesēs
- Daļa klientu izsaka vēlmi pāriet no ”Swedbank” uz citu banku savas drošības labad: kādēļ tā
- Es nolēmu nedēļu nemazgāt traukus un netīrīt pēc viņa; piektajā dienā viņš jautāja: “Vai mūsu kalpotāja pameta darbu?”
- Mana māsa smējās par manu dūnu jaku, kamēr gājām pie vecākiem, bet tēva mājās viņa kaut ko uzzināja
- Mana orhideja zied bez pārtraukuma: reizi mēnesī aplaistu to ar ūdeni, kuram pievienota 1 pavisam vienkārša virtuves sastāvdaļa
- Guntis sajauca dāvanas un uzzināju patiesību, ko viņi slēpa vairākus gadus
- Iepazinos ar 11 gadus jaunāku vīrieti no Jelgavas, bet drīz vien sapratu, ka viņa nodomi izrādījās pavisam citādi – stāstu, kā rīkojos









